BALHAM

The initial Phase 1 brief was to create a modern, stylish master suite within the existing loft space to take advantage of dramatic views. Internally, access required careful planning and design, the use of natural light providing a sense of space that is constantly changing that never ceases to delight

 

Following the successful completion of phase 1, PWJ Architects were appointed again to replan the ground floor to create an open plan kitchen dining area. This was achieved through the addition of a fully glazed enclosure with full height sliding doors leading to a landscaped terrace. Internally, the transition between the existing house and the new additions is merged with the use of obscured glazed doors..

 
 

BALHAM PROJECT GALLERY

  • Grey Houzz Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon