SANDICROFT

An existing chalet bungalow required major refurbishment to provide the necessary accommodation for the clients family. A reappraisal of the property introduced a substantial extension whilst internal replanning creates a flowing layout. 

 

A generous central entrance hallway is flooded by natural from the new roof lantern centered over oak stair. A large open plan kitchen, dining and family area merges through to the external landscaping via large sliding-folding doors. To the first floor, the master bedroom benefits from a new dressing room and en-suite whilst the new extension provides 3 double bedrooms and family bathroom. The overall result is a contemporary family home that caters for modern family living.

 

SANDICROFT PROJECT GALLERY

 
  • Grey Houzz Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon