COBTREES

With the help of an open minded client, a brief was developed to fully overhaul this dated 1950's detached property to provide the client with a contemporary family home both in terms of appearance and layout.  Elevations were completely transformed with the introduction of white render, timber cladding panels, slate roof and contemporary aluminium windows.

The project evolved into a replacement new build dwelling which ensured PWJ could provide a more flowing open plan layout with generous circulation spaces, double height entrance void along with 5 bedrooms.  Combining large format glazing at ground and first floor, the interior is flooded with light whilst still maintaining a sense of privacy and a domestic scale within a contemporary shell. 

 

COBTREES PROJECT GALLERY

 
  • Grey Houzz Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon