WHIPLEY DENE

A careful and strategic design approach allowed this modest house to be refurbished into a generous luxury family home.

Carefully planned extensions, internal reconfiguration and upgrading of the external fabric elevated this tired property into a modern 5 bedroom house.

A large kitchen, breakfast, family room runs the length of the main house opening up to the rear garden.  A new single storey contemporary wing sits behind a garden wall and houses the formal living room, opening out to the private terrace through corner opening sliding doors.

The new feature staircase leads to the first and second floors, housing 4 generous bedrooms, master suite and family bathroom.

 

WHIPLEY DENE PROJECT GALLERY

 
  • Grey Houzz Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon